Beheer cookies

U gaat de Femibion ​​website verlaten en wordt doorgestuurd naar een externe leverancier / partner website. Wilt u doorgaan?

Zwangerschapskledij voor het werk

Als je zwanger bent, kan het een kopzorg zijn om de juiste zwangerschapskledij voor het werk te vinden. Enkele stijltips voor je werk outfit tijdens de komende negen maanden ...

Stel zwangerschapskledij uit

Tijdens de eerste drie maanden van je zwangerschap kan je waarschijnlijk nog je gewone kleren blijven dragen, mits enkele losser zittende topjes en broeken. Met knoop- of ritsverlengers kan je de taille losser maken en op die manier de "net geen buikje" periode enkele weken langer overleven.

Kleren maken de vrouw

De tijd is al lang voorbij dat zwangerschapskledij bestond uit grote tentjurken met strikken om de aandacht van de derrière af te leiden. Een nauw aansluitende jurk in soepele jersey doet je achterwerk goed uitkomen, geeft je een verzorgde en professionele uitstraling maar is vooral ook heel comfortabel. Investeer in een mooie jurk van een beter merk, een stijlvolle keuze voor alle zwangere vrouwen.

Een strakker figuur

Draag jurken in soepele jersey met een jasje eroverheen om je een wat strakkere en meer formele look te geven. Ook een mooi topje in combinatie met een strakke zwangerschapsbroek is een manier om gemakkelijk en stijlvol te combineren. 

Zwangere voeten behandelen

De kans is groot dat je een halve schoenmaat groter zal nodig hebben wanneer je zwanger bent. In dat geval zijn platte ballerina’s of hippe sneakers een goede optie - vooral als je lang onderweg bent. Als je verslaafd bent aan hoge hakken, kan het moeilijk worden om je evenwicht te behouden wanneer je buik groter wordt. Kies dus bij voorkeur een stabielere middelhoge hak.

Je rekening niet plunderen

Het is niet nodig om een fortuin uit te geven aan zwangerschapskledij. Je zal de kleren per slot van rekening alleen maar voor de komende negen maanden dragen. Bij de meeste winkelketens met confectiekledij vind je leuke zwangerschapskledij aan een redelijke prijs.

Accessoires!

Zelfs al zal je niet steeds de hipste kleren in deze periode kunnen dragen, je kunt je stijl wel altijd pimpen met een nieuwe (hand)tas of enkele juwelen die het verschil maken. Trakteer jezelf eens!

Zwanger zijn en er stijlvol uitzien, het is niet altijd vanzelfsprekend! Met deze 8 tips tonen we je hoe je er op een betaalbare manier geweldig blijft uitzien.