Omnibionta_nl_BE_logo
Selecteer een regio
nlBE

Je partner op deze reis naar het ouderschap


We ondersteunen je tijdens je zwangerschap met een gamma specifieke voedingssupplementen, aangepast aan de verschillende fases van de zwangerschap, vanaf de conceptie tot en met het einde van de borstvoeding.

Hoe werken zwangerschapstesten?

Hoe werken zwangerschapstesten?


Ben ik zwanger? Een zwangerschapstest (urinetest), die u in de apotheek of parafarmacie kunt krijgen en die u gemakkelijk thuis kunt gebruiken, geeft u een eerste aanwijzing.
MEER WETEN
Het eerste trimester van de zwangerschap

Het eerste trimester van de zwangerschap


De eerste 12 weken van de zwangerschap worden ook wel het eerste trimester genoemd. Gedurende deze tijd ontwikkelen de hersenen, het hoofd en de ledematen van het embryo zich.
MEER WETEN
Foliumzuur tijdens de zwangerschap

Foliumzuur tijdens de zwangerschap


Foliumzuur is een vitamine die al in de zwangerschapsplanningsfase aan het lichaam moet worden gegeven. Het vervult tal van belangrijke functies in de stofwisseling van moeder en kind.
MEER WETEN
COOKIESBEHEER

We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te garanderen. Meer informatie

Disclaimer

Door deze inhoud te delen, gaat u ermee akkoord uw gegevens te delen met de aanbieder van sociale media. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.

U staat op het punt de Omnibionta Pronatal website te verlaten. U wordt doorgestuurd naar een externe website. Wilt u doogaan?