Beheer cookies

U gaat de Femibion ​​website verlaten en wordt doorgestuurd naar een externe leverancier / partner website. Wilt u doorgaan?

Eindelijk mama

En nu ben je mama! Eindelijk is dat langverwachte moment aangebroken en is je baby geboren. Volg onze tips en deskundig advies om te genieten van deze speciale tijd.

Goed om weten

Kies ik voor borstvoeding? Is het normaal dat ik na de geboorte soms graag alleen ben? Sinds onze baby geboren is, is er veel tussen mij en mijn partner veranderd. Hoe gaat ik daarmee om? We gaan verder in op vragen die alle nieuwe mama's zich stellen.

Kies ik voor borstvoeding?

Borstvoeding is het beste voor je kindje. Het heeft heel wat voordelen, zowel voor de gezondheid van je baby als omwille van praktische redenen. Als je borstvoeding overweegt, kan je behoefte hebben aan informatie. We helpen je graag zoeken naar een oplossing die bij jou en bij je baby past. Hieronder vind je een aantal zaken om over na te denken.

Is het normaal dat ik soms alleen wil zijn in die eerste weken na de geboorte van mijn baby?

Na de duizelingwekkende emoties die op de geboorte van je baby volgden, ben je nu waarschijnlijk opnieuw vrij snel met de voeten op de grond gekomen. Maak je geen zorgen - dit is perfect normaal als je pas mama geworden bent.

Valkuilen voor het ouderschap: slimme manier om de reis naar het ouderschap te vergemakkelijken

De overgang van koppel naar gezin is waarschijnlijk één van de grootste, om niet te zeggen de meeste opwindende, veranderingen in levensstijl die je ooit zal beleven. De ene dag is het nog enkel jullie tweetjes, de volgende dag is er een klein fragiel wezentje dat helemaal afhankelijk is van jullie.

Voel je super

Als je houdt van hoe je eruit ziet, dan zal je je ook goed voelen. Probeer onze onderhoudsarme stijltips voor mama’s om je er schitterend te laten uitzien én voelen. We geven ook tips over shopping & time management, borstvoedingskledij en 6 fantastische oefeningen om die zwangerschapskilo’s te verliezen.

De beste tips om de tijd te vinden om er goed uit te zien en te gaan shoppen

Niemand kan ontkennen dat het leven nogal druk kan lijken wanneer je voor een kindje moet zorgen. Shoppen in het plaatselijke winkelcentrum is niet zo gemakkelijk met een kinderwagen en de tijd hiervoor vrijmaken ...

Hoe zorg je dat de borstvoeding lukt

Met borstvoeding krijgt je baby beslist de beste voedingsstart in het leven. Van borstvoedingsbeha's tot borstvoedingstopjes, je zult de komende maanden rekening moeten houden met regelmatige voedingsmomenten en dus je kledingstijl moeten aanpassen. Dat wil natuurlijk ook niet zeggen dat je er helemaal niet hip kunt uitzien. Enkele tips hoe je je baby kunt voeden en er goed uitzien…

6 fantastische oefeningen om je figuur terug te winnen

Volgende post-zwangerschapsoefeningen zijn zo gemakkelijk dat je ze zelfs met je baby erbij kan uitvoeren!

Als ik mama ben, verandert mijn stijl dan?

Met een baby erbij, kan stijl soms ver zoeken zijn. Hier zijn enkele nuttige stijltips voor kersverse mama’s.

Op het werk

Het kan zwaar op je wegen om na je zwangerschapsverlof terug te gaan werken. Vele mama’s voelen zich schuldig dat ze niet bij hun baby zijn. Lees hier meer over. 

Hoe ga ik om met het schuldgevoel dat ik elke ochtend voel bij het afzetten van mijn kind?

Vele mama's voelen zich schuldig wanneer ze hun kind bij iemand anders achterlaten. Een kijkje op om het even welk forum voor ouders zal dit bevestigen. De band die je met je kind hebt, is anders dan om het even welke andere relatie. Je kindje was gedurende negen

Producten

Je hebt speciale voedingsstoffen nodig vanaf het moment dat je zwanger wil worden. OMNIBIONTA® PRONATAL voorziet jou en je baby vóór de zwangerschap, tijdens de zwangerschap en bij de borstvoeding niet alleen van foliumzuur, maar ook van Metafolin®. Metafolin® is een door Merck gepatenteerd, hoogwaardig foliumzuur dat direct door het lichaam wordt opgenomen en ervoor zorgt dat alle vrouwen van voldoende folaten* worden voorzien. Samen met andere belangrijke voedingsstoffen ondersteunt Metafolin® de ontwikkeling van je baby naargelang de behoeftes van elke fase: vanaf de kinderwens tot het einde van de borstvoeding.

De band met je kindje: nu wordt het echt leuk

...

We geven enkel algemeen advies, elke zwangerschap is immers anders en verschilt van persoon tot persoon. Mocht je vragen of twijfels hebben, neem dan contact op met je arts of gynaecoloog. Bespreek ook steeds elke inname van geneesmiddelen en voedingssupplementen, al dan niet op voorschrift, met jouw arts of gynaecoloog.