Beheer cookies

U gaat de Femibion ​​website verlaten en wordt doorgestuurd naar een externe leverancier / partner website. Wilt u doorgaan?

Stijlvol zwanger zijn: 8 tips

Zwanger zijn en er stijlvol uitzien, het is niet altijd vanzelfsprekend! Met deze 8 tips tonen we je hoe je er op een betaalbare manier geweldig blijft uitzien.

Betaalbaar en stijlvol zwanger

Volgens zwangerschapsfora geven sommige vrouwen honderden euro’s uit aan zwangerschapskledij, anderen niets. Voor de eerste zwangerschap geven we meestal meer uit dan voor een tweede of derde. Er is natuurlijk niets mis mee om jezelf te verwennen! Er is veel stijlvolle zwangerschapskledij te vinden. Spaar je liever je geld uit om noodzakelijke spullen voor je baby aan te schaffen, dan kan je er ook nog stijlvol uitzien met minder geld. Probeer onze 8 onderstaande tips.

Tip 1: Zwangerschapsaccessoires

Gebruik accessoires om je te helpen je kleren van vóór de zwangerschap zo lang mogelijk te dragen. Verstelbare taillebanden om broeken, rokken en jassen te helpen dichtknopen zijn bijvoorbeeld een goede investering. Met een zwangerschapsband bedek je discreet je groter wordende taille, blijven je kleren gemakkelijker op hun plaats zitten en worden je rug en buik ondersteund.

Tip 2: Basics

Investeer in een aantal basisstukken zoals leggings of jeggings, een zwangerschapsjeans en lange, losse topjes en vestjes. Kies eerder voor zwart, wit of neutrale kleuren zodat het gemakkelijker is om je outfit samen te stellen.

Tip 3: Stoffen

Neem stoffen die mooi over je buikje uitrekken en weer strakker zullen zitten na de geboorte van de baby.

Tip 4: Aangename texturen

Kies zachte, ondersteunende materialen die goed aanvoelen en je huid niet irriteren. Dit is belangrijker naarmate je buik groter wordt.

Tip 5: Denk vooruit

Kies zwangerschapskledij met een verstelbare taille zodat je niet steeds nieuwe kleren moet kopen wanneer je buik groter wordt. Het is ook een goed idee om een aantal jurken te kopen voor wat extra comfort rond je taille.

Tip 6: Zwangerschapsbeha

Zorg ervoor dat je een goed zittende zwangerschapsbeha draagt. Het is extra belangrijk om je borsten te ondersteunen nu de melkproductie stilaan op gang komt.

Tip 7: Tweedehands

Vraag aan je vriendinnen die al zwanger zijn geweest of je hun zwangerschapskledij kan lenen, zoek naar goede tweedehands spullen of schrijf je in op websites of sociale media die kortingen aanbieden op jouw favoriete merken.

Tip 8: Speciale gelegenheden

Als je iets nodig hebt voor een speciale gelegenheid, kan je het overwegen om iets moois te huren in plaats van iets te kopen dat je misschien nooit meer zal dragen.

Vind je het moeilijk om een werk outfit samen te stellen nu je zwanger bent? Lees zeker ook deze stijltips voor professionele zwangerschapskledij.