Beheer cookies

U gaat de Femibion ​​website verlaten en wordt doorgestuurd naar een externe leverancier / partner website. Wilt u doorgaan?

De vonk erin houden wanneer je wil zwanger worden

Herinner je je nog dat je seks had voor het plezier en niet zozeer om een baby te maken? In alle drukte van het leven lijkt intiem contact hebben met je partner soms één van de vele klusjes die op je lijstje staan. Hier zijn een aantal ideeën over hoe je de vonk levend kan houden en plezier kan vooropstellen. ...

Seks inplannen

OK, tijdschema's zijn helemaal niet sexy maar soms moet je seks inplannen of er gebeurt niets. Het vooruitzicht erop kan ook extra opwindend zijn en jullie allebei helpen om in de stemming te komen.

Verwen jezelf

Wanneer je onder stress staat, is seks hebben het laatste waar je aan denkt. Neem tijd om te ontspannen, met bijvoorbeeld een wandeling of een goed boek. Naarmate je je meer ontspannen voelt, is de kans groter dat je intiem contact met je partner zoekt.

Lichaamsbeweging

In vorm blijven kan je helpen om positiever tegenover je lichaam te staan en je bovendien helpen om meer energie te hebben voor fysieke activiteiten. Uit onderzoek is daarnaast gebleken dat regelmatig fitnessen het libido kan doen toenemen.

Boek een romantisch weekend

Een reis is misschien alles wat je nodig hebt om meer naar je partner te verlangen. Er even tussenuit, weg van het werk en andere verplichtingen, zal je helpen om aan veel leukere dingen te denken.

Iets nieuws proberen in de slaapkamer

Is er routine in je seksleven geslopen, dan wordt het tijd voor eens iets spannenders. Maak samen een lijst op van drie dingen die je altijd al hebt willen proberen in bed. Hierdoor zullen jullie elkaar op een andere manier kunnen zien en jullie interesse in de slaapkamer aanwakkeren.

'Zomaar' seks hebben

Probeer om niet te verstrikt te raken in je ovulatie en meest vruchtbare dagen. Ook al is het belangrijk dat je je cyclus volgt, toch is uit onderzoek gebleken dat koppels die regelmatig in de loop van de maand seks hebben, meer kansen hebben op bevruchting dan koppels die enkel tijdens de vruchtbare periode vrijen . Concentreer je op elkaar en niet zozeer op baby's, dan zal intiem contact direct heel wat meer sexy en spontaan aanvoelen.

1Fertil Steril. 2015 Sep 16. pii: S0015-0282(15)01885-3. doi: 10.1016/j.fertnstert.2015.09.001.