Beheer cookies

U gaat de Femibion ​​website verlaten en wordt doorgestuurd naar een externe leverancier / partner website. Wilt u doorgaan?

Je bucket list vóór de zwangerschap

Wanneer je probeert zwanger te worden, ben je veel te gemakkelijk gefocust op de toekomst. Nú is echter een uitstekende tijd om ten volle van het leven vóór de baby te genieten. Hieronder zijn een paar suggesties om even niet meer aan baby's te denken tot wanneer jullie ouders zullen worden...

Boek een romantisch weekend

Plan wat quality time met je partner. Het geeft jullie de mogelijkheid om mentaal en fysiek naar elkaar toe te groeien als koppel. Een citytrip is ideaal voor een weekend ertussenuit, maar heb je meer tijd dan kan je misschien naar een verre bestemming reizen. Stel samen een lijst op met jullie droomreizen en boek snel de vliegtuigtickets!

Zoek het avontuur op

Festivals zijn er niet alleen voor studenten die graag in de modder dansen. Er bestaat een hele schat aan nieuwe en geweldige evenementen over het hele land, of je nu van muziek, literatuur of eten houdt. Je kunt een festical zelfs combineren met een vakantie in het buitenland (je zult beslist geen laarzen nodig hebben op Burning Man!). 

Verleg je fysieke grenzen

Bewegen is een prima manier om te ontstressen en zich met iets anders bezig te houden dan met de datum van je eisprong. Het is ook een goede manier om er zeker van te zijn dat je in de best mogelijke vorm bent voor wanneer je effectief zwanger zal zijn. Schrijf je in voor een wedstrijd 10 km lopen of ga een berg beklimmen zodat je niet alleen een doel hebt bij het fitnessen maar ook kan genieten van een prachtige prestatie.

Geniet van een avondje stappen

Een avondje uit is de beste manier om te ontspannen. Spreek met je beste vrienden af of ga met je wederhelft naar de bioscoop - en wees blij dat je nog geen oppas nodig hebt!

Verwen jezelf

Er gaat niets boven wat shoppen om je gedachten te verzetten, te beginnen met de laatste modetrends. Ook één of meer dagen in de spa kan je helpen om je mentaal en fysiek te ontspannen. Toch hoeft jezelf verwennen niet altijd geld te kosten - een lang, warm bad nemen kan je ook een ultiem gevoel van luxe geven.

Cultuur opsnuiven

Een bezoek aan het theater voor de nieuwste voorstelling, een uitstap naar een plaatselijke kunstgalerij, een deugddoend concert,...  Culturele activiteiten kunnen ongelooflijk stimulerend werken en je kijk op de wereld veranderen.

Plan wat slaap

Vergeet ook niet om wat rust in te plannen tussen al het plezier in. Geniet van een paar ontspannende weekends thuis met lang uitslapen. Met een ontbijt op bed heb je misschien net genoeg energie voor de volgende uitdaging!

En wat als het niet lukt om meteen zwanger te worden? In plaats van de moed te verliezen, kan je deze tijd gebruiken om wat aandacht aan jezelf te schenken.

Ontdek ook enkele tips over hoe je er de komende maanden er op best kan uitzien en voelen.