Beheer cookies

U gaat de Femibion ​​website verlaten en wordt doorgestuurd naar een externe leverancier / partner website. Wilt u doorgaan?

Blog: interviews, blogger ervaringen, tips & tricks, video's, …

Benieuwd naar de manier waarop bekende Belgische blogsters zich voorbereiden op hun zwangerschap? Op zoek naar tips om de perfecte naam te kiezen? Meer weten over de do’s en don’ts van zwangerschapsplanning? Op onze blog vind je allerlei praktische informatie, leuke tips & tricks, boeiende interviews over de zwangerschap en nog veel meer interessant nieuws voor toekomstige mama’s.

Vruchtbaarheidskalender

Bereken je vruchtbare dagen. Met onze slimme vruchtbaarheidskalender kan je eenvoudig en snel de dagen berekenen waarop je het meeste kans hebt om zwanger te worden. Je moet alleen de eerste dag van je laatste menstruatie en je cycluslengte kennen. Klik daarna op de knop 'Bereken' en je krijgt je eigen persoonlijke vruchtbaarheidskalender voor de komende maanden.

...

Je bucket list vóór de zwangerschap

Wanneer je zwanger probeert te worden, ben je veel te gemakkelijk gefocust op de toekomst. Nú is echter een uitstekende tijd om ten volle van het leven en de dagen vóór de baby te genieten. Hieronder zijn een paar suggesties om even niet meer aan baby's te denken tot wanneer jullie ouders zullen worden. ...

...

Kan ik nog aan sport doen nu ik zwanger ben?

Het is super dat je al aan lichaamsbeweging doet en dit wilt blijven doen. Bewegen is zowel goed voor jou als voor je baby en zolang je gezond blijft en een normale zwangerschap hebt, is er geen reden om ermee te stoppen.

...

Kies ik voor borstvoeding?

Borstvoeding is het beste voor je kindje. Het heeft heel wat voordelen, zowel voor de gezondheid van je baby als omwille van praktische redenen. Als je borstvoeding overweegt, kan je behoefte hebben aan informatie. We helpen je graag zoeken naar een oplossing die bij jou en bij je baby past. Hieronder vind je een aantal zaken om over na te denken.

...

Veelgestelde vragen

Ben je te verlegen om aan je arts te vragen hoe snel je seks kan hebben na de geboorte of hoe je de bekkenbodemspieren strakker krijgt? Wij helpen je graag verder.

Welkom bij deze start van de reis naar het ouderschap

...