Beheer cookies

U gaat de Femibion ​​website verlaten en wordt doorgestuurd naar een externe leverancier / partner website. Wilt u doorgaan?

Je zwangerschap aankondigen:
5 originele ideeën

Het is tijd voor je zwangerschapsaankondiging: één van de leukste & spannendste momenten in deze periode! Wij verzamelden 5 originele ideeën om je zwangerschap bekend te maken.

Originele zwangerschapsaankondigingen

Je zwangerschap aankondigen is zo fijn dat het er eigenlijk niet toe doet hoe je het aankondigt, maar hier zijn enkele pareltjes die we jullie niet konden onthouden! 

...

Zwangerschapsaankondiging met veiligheidsspelden: Imgur

1. Zeg het met veiligheidsspelden

Dit ideetje is gemakkelijk, niet duur en snel! Zoek een paar veiligheidsspelden van allerlei maten, rangschik ze naargelang jullie gezinssamenstelling, zoek een mooie achtergrond en neem een foto. Het is simpel en maakt meteen de boodschap duidelijk. Wij vinden dit een van de leukste zwangerschapsaankondigingen die we tot nu toe hebben gezien. Heb je geen houten tafelblad? Probeer het met één van je favoriete tafellakens, place mats of zelfs een mooie vloer.  

...

Zwangerschapsaankondiging met ballonnen: Ashleyannphotography.com

2. Ballonnen, plezier voor het hele gezin

Een baby aankondiging met het hele gezin of met enkel de broers en zussen zorgt ervoor dat iedereen betrokken is bij dit mooie moment. Wat heb je nodig? Het gezin, enkele ballonnen en een paar stoelen. Neem de foto in een grote wei zoals hier of doe het gewoon thuis in de tuin. Met deze foto tover je gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht.

...

Zwangerschapsaankondiging met huisdieren: Adrian Delsi Photo

3. Huisdieren: origineel en vertederend

Iedereen met een huisdier weet hoe verliefd je kan zijn op die vriendelijke pluizenbol. Wat mooier dan je hond, kat, konijn, enz. een hoofdrol te geven bij de aankondiging van je zwangerschap? Uiteindelijk beschouw je hen ook als een deel van het gezin.

Nu zijn huisdieren ook geen getrainde fotomodellen, maar met een beetje geduld en doorzettingsvermogen geraken jullie er heus wel!  

...

Zwangerschapsaankondiging Hollywood style: Olivia Wilde

4. Filmsterren

Haal je inspiratie in Hollywood een volg het voorbeeld van prachtige mama’s zoals Olivia Wilde, Blake Lively of Gwen Stefani. Wij vinden deze originele aankondiging van Olivia Wilde grappig, ontroerend en heel natuurlijk..

Als je wat verlegen bent om je blote buik te tonen, kan je eventueel een zwart-wit filter gebruiken. Een schaduw hier, wat meer focus daar… Met een filter slaagt iedereen (zelfs Olivia Wilde) erin om zich meer op zijn gemak te voelen

...

Zwangerschapsaankondiging met mini accessoires: Abitofpop.com

5. Mini-me accessoires

Iedereen kent de foto’s van drie paar schoenen die een zwangerschap aankondigen: een paar van mama, een paar van papa en die van de toekomstige baby. Je kan daar wat variatie inbrengen door met andere accessoires te werken: zoals hier met een klein fietsje, maar denk ook aan dingen zoals paraplu’s, bestek, valiezen,  enz. Je hebt meteen ook een smoes om voor wat leuke babyspulletjes te gaan shoppen!

Wil je nog voorbeelden van originele zwangerschapsaankondigingen zien? Onze tip: neem eens een kijkje op Pinterest. Het loopt er over van de leuke ideeën.

Veel succes!