Beheer cookies

U gaat de Femibion ​​website verlaten en wordt doorgestuurd naar een externe leverancier / partner website. Wilt u doorgaan?

Tiany, supermommy

Wie Tiany Kiriloff een beetje volgt online, kan niet anders dan denken dat ze een echte een superwoman is. Ze is niet alleen mama van drie meisjes, ze runt ook nog eens de modewebsite Belmodo, en dat terwijl ze er altijd super fashionable uitziet.

Tiany is het typische voorbeeld van een powerwoman die niet kan stilzitten en zich vol overgave richt op haar werk én op het moederschap. Of Tiany nog een vierde kindje wil, daar twijfelt ze nog over, maar een ding is zeker: Omnibionta Pronatal zal, net als tijdens de vorige zwangerschappen,  sowieso een deel uitmaken van het proces.

...

Foto © Tiany Kiriloff

Baby number 4

Tiany:

“Baby O is inmiddels een jaartje oud en hoe heerlijk ik dit ook vind, moet ik toch wel bekennen dat ik mijn pasgeboren baby echt mis… ik ben nu eenmaal de “baby type of mommy”.

Er scheelt iets met mij de laatste tijd. Is het bijvoorbeeld normaal dat ik weer helemaal smelt als ik zwangere vrouwen zie passeren of dat ik met nostalgische ogen zit te staren naar de doosjes Omnibionta Pronatal in de apotheek? Moet ik mij zorgen maken om het feit dat ik Baby O nog steeds wil steken in kruippakjes van 56 cm en dat ik weiger toe te geven aan het idee dat ze binnenkort begint te stappen? Moet ik nu concluderen dat ik diep van binnen nog verlangens koester om nog een baby te maken?

 

...

Foto © Dirk Alexander

Ik heb mezelf dan ook de eerlijke vraag gesteld of ik mijn lichaam niet opnieuw zou voorbereiden op de komst van een eventuele nummer 4? Eerlijk? Ik ben er nog niet helemaal uit, mijn hubby daarentegen is uiterst tevreden met zijn 3 dochters en wenst het ook daarbij te houden… hmmm

“Preparation is everything” en daar heb ik mij dan ook aan gehouden voor de komst van Otilia. Ik werkte mezelf naar fysieke topvorm, ik at goed en gezond en toen manlief en ik helemaal klaar waren om er terug aan te beginnen haalde ik mijn vertrouwde Omnibionta Pronatal pilletjes tevoorschijn. Ik ben nu eenmaal ook een pilletjesmens en uiterst van overtuigd dat je reserves aan vitaminen moet opbouwen om ze te kunnen doorgeven aan je baby. Ook foliumzuur is super belangrijk voor de ontwikkeling en groei van de baby en daar zitten deze pillen vol van.

Ik weet nog hoe ik mijn roze tabletten in pillendoosjes stak om mijn kinderwens iets of wat te verstoppen van de buitenwereld en ook om niets te verklappen in die eerste drie maanden. Het was soms een huzarenklusje om het doosje met baby uit het zicht te houden van Yelena, die nogal bij de hand is en waarschijnlijk direct zou geweten hebben waar ik aan toe was. Ohh, can we do that again?”